Ny frilla

Fredagen den 20 augusti 2010


Igår var jag hos frisören. Samma hårsalong som förut (Hair Style) men ny frisör, då min gamla har flyttat till Stockholm. Lite pirrigt med ny frisör eftersom med den förra  kunde man bara säga "Likadant som förra gången" eller "Samma färg som förut" och så visste hon precis vad man menade.

Den nya frisören var jättebra. Riktigt nöjd. Hade dock inte alls tänkt mig att det skulle bli så kort, men det gör inget för jag är himla nöjd med resultatet. Både frisyr och hårfärg. Vad tycker ni?

 

 


Inne i det

Tisdagen den 17 augusti 2010


Mina fyra veckor på sjukhuset har svischat förbi och jag har varit så inne i det att jag inte tagit mig tid att sätta mig ner för att skriva ett ynka litet blogginlägg. Sorry! Nu har jag två veckors lov innan skolan så nu har jag ingen ursäkt längre.

Sommarvikariatet på sjukhuset var underbart. All personal var suveräna, alla patienter var så fina och nu har jag gått därifrån rik på erfarenheter och lärdomar. Det känns så galet bra att jag är igång med en utbildning till något som känns så rätt! Sjuksköterskorna där har ju vetat att jag en dag ska bli sjuksköterska och har låtit mig göra moment som undersköterskor vanligtvis inte gör, bara så jag ska få testa på så mycket som möjligt! Så jäkla bra!!

Men två veckors lov känns riktigt härligt just nu. Vackert väder hade ju varit pricken över i men man kan inte ha allt. På torsdag ska jag till frisören, det är den enda planen jag har för dessa två veckor. Känns perfekt att bara slappa dagarna i ända och improvisera lite!

Men jag säger bara en sak: Prison Break! SE DEN SERIEN! Jösses vad besatt jag är. Vi har sett klart första säsongen och man satt verkligen på helspänn hela tiden! Har fått låna andra och tredje säsongen av syrran så nu ska dom avnjutas också. Jösses.

Rome har vi också tittat klart på. Riktigt bra serie det med! Väldigt frustrerande att det inte blir fler säsonger dock!

I slutet av september sätter tre serier igång i USA. Då kommer jag och David ha fullt upp. Det är Glee, Dexter och Greys Anatomy som vi ska hålla reda på. Och vi lär ju inte vara klara med Prison Break då heller. Samtidigt försöker jag hänga med i True Blood, och så skulle jag gärna vilja följa upp Lost någon gång. Ja, livet är inte lätt ;).

Läsningen går det dock inte så bra med. Har liksom fastnat. Kommer inte vidare. Borde nog byta bok för jag har verkligen ingen motivation för den jag håller på med just nu. Jaja, vi får se.

David och jag har varsina leksaker som vi inte kan slita oss ifrån just nu. Jag har fått en bärbar dator av mina alldeles för snälla föräldrar. Den ska jag ha i skolan sen, då jag märkt att det skulle underlätta enormt!! Och David har gått och köpt sig en androidmobil. Så här hemma är det lajbans just nu, hahaha!

Nä nu ska jag vattna blommorna sen blir det Ally McBeal, ännu en serie jag är besatt av för tillfället. Hmm, är jag en seriefanatiker månne?



Veckans nostalgi: A1
Kommer ni ihåg dom?