Helium, ja tack!


Här kommer Helium-filmerna. I det första blir det bara misslyckat. I det andra råkar jag, klantarslet, svälja heliumet istället för att andas det. I det tredje lyckas jag äntligen! Enjoy!

 








Sen sist

Dymmelonsdagen den 31 mars 2010


Jag vet, jag är en usel bloggare men jag har verkligen letat efter tid att sätta mig här och blogga men inte hittat den förrän nu!

Det största som har hänt sedan sist är självklart att jag har fått en systerdotter vid namn Nora! Hon är vackrare än någon annan liten flicka såklart!! Ett riktigt litet mirakel! Längtar efter att få träffa henne och hennes storebror igen!!! Dom är underbara!

Har dessutom varit i Göteborg och hälsat på min äldsta storasyster och hennes man. David fick äntligen se hur de bor! Vi åt riktigt god mat, tog en tripp i stan, spelade spel och provade på Helium (hahaha). Det var riktigt, riktigt roligt att vara där och jag längtar redan tillbaka! Vi satsar på att åka och hälsa på igen i sommar så man få se sommarstaden Göteborg blomma! Vackert! Tack för en superhärlig helg!!

Kommer att lägga upp filmsnuttar när jag provar på Helium. Det var riktigt skrattframkallande!! Filmsnuttarna kommer inom en snar framtid, lovar!

I måndags fick jag världens konstigaste samtal. Den 10 april kommer jag att vara modell för en dag. Jag kommer få ta med mig ett sällskap på max fyra personer, vi kommer att bli upphämtade i limousine för att åka till Radisson hotell. Där kommer vi att bli sminkade av make-up artister och sedan fotade. 100 foton var blir det, och sedan får man välja om man vill köpa några av fotona. Fatta roligt??!! Men vad paff jag blev när dom ringde mej! "Men....varför ringer ni just mig?" Haha! Men det var någon slags utlottning av något slag. Hihi, ska bli roligt.

På fredag bär det iväg till Tallin!! Vad härligt det ska bli med spabehandlingar, god mat och framför allt suverän kvalitetstid med min älskade sambo! Det ser vi verkligen fram emot!!

Vad har annars hänt då? Har varit förkyld och har fortfarande kvar en jädrigt irriterande hosta. Jag pluggar på som vanligt såklart, nu om hjärtsjukdomar vilket är väldigt intressant men väldigt omfattat! Jag säger bara en sak: Rök inte! Det är bara skit! Däremot är något glas vin om dagen inte alls fel!

Idag blir det Stinas kyckling och pommes och antagligen "Six feet under". Det är en förjäkla bra serie med många tårdrypande scener!




Veckans komiker: Jamie Foxx
Africaaaa! Älskar hans sång och dans!



Magsjuka

Torsdagen den 11 mars 2010


Usch, helgen var fruktansvärd. Jag var långledig från praktiken fredag till söndag. På fredagen planerade jag att gå på stan men redan när jag klädde på mig kände jag mig så himla trött och insåg att något var på gång. Jag lade mig i soffan och tyckte synd om mej själv. Sen kom första spyan. Fy fan, jag har typ aldrig varit magsjuk förut så jag visste inte hur jobbigt det verkligen är. Det räckte med att jag drack lite vatten så vände sig magen och allt åkte upp igen.

Det var först när David kom hem från jobbet vid 17.00 med lite frukt och Mariekex som magen började kunna ta emot lite, med betoning på lite. Sen var jag helt slut hela helgen och det typ inte förrän igår som jag verkligen har kunnat äta tillräckligt utan att tycka det är särskilt jobbigt.

På natten mellan söndagen och måndagen började även David spy, men han kunde gå till jobbet idag så förhoppningsvis är vi fria från magsjuka på ett tag nu!!

Praktiken går jättebra! Jag har eget patientansvar och det känns jättebra. Känner mig säkrare och säkrare i sjuksköterskerollen. Men man får se mycket tunga fall också, så man påverkas verkligen av människoödena man får möta.

Går på praktik även i helgen, sen är det dags för vanlig skola till maj då jag ska tillbaka till Geriatriken igen!!

Jag klarade terminens första tenta förresten! Den där som jag glömde anmäla mig till men lyckligtvis fick göra i alla fall! Känns så skönt att inte ligga efter i nått!

Och inte har man fått något syskonbarn ännu...På måndag är det två veckor försenat, och jag som hela tiden har trott att bebisen skulle komma förtidigt. Suck vilken väntan!

Nä nu ska jag ringa och boka tid hos frisören. Det är verkligen dags nu!!




Veckans melodifestivalslåt: "You're out of my life" - Darin



"Pappersväggar"

Tisdagen den 2 mars 2010


Har läst ut John Ajvide Lindqvists "Pappersväggar". Den innehåller nio små berättelser och en epilog till en annan Ajvidebok: "Hanteringen av odöda".

När jag har berättat om berättelsernas handlingar för David har han blivit mer och mer säker på att John gick på amfetamin när han satt och skrev. Det är väldigt konstiga handlingar nämligen, eller vad säger ni om en kvinna som upptäcker att hon är ett troll och har en snopp inne i sin vagina? Eller ett odjur som äter upp ett höghus med sina tentakler genom toaletterna? Men John är en så pass skicklig författare att det blir spännande! Den är inte "Låt den rätte komma in"-klass men visst är den bra.



Jaha, så har jag och David köpt Super Mario Bros till Wii...nu är vi totalt fast! Vi körde det hur mycket som helst när vi var i Luleå runt nyår.

Tycker melodifestivalen i lördags bjöd på rätt tråkiga nummer, men Anna och Peter var värdiga vinnare! Stör mig på att det där pojkbandet påstår att det är punkigt att vara med i melodifestivalen för att punk handlar om att gå mot strömmen och inget annat punkband skulle få för sig att vara med i det programmet. Nej, just det grabbar, för det är inte punkigt att vara med i melodifestivalen! Och det säger jag som både Punkälskare och Melodifestivalsfreak!

Idag har jag en ledig dag från praktiken så dagen har ägnats åt städning. Är typ klar nu, så nu ska jag sätta mig med nästa bok och invänta att David kommer hem från jobbet så vi kan få vår dagliga Mariodos!




Veckans klipp: Axis of Awesome
Visste ni att alla poplåtar egentligen bara består av samma fyra ackord?