Presentlista

Torsdagen den 26 juni 2008

Idag är jag ledig. Känns som det behövdes efter att ha blivit lomhörd av Kerstins pladder igår. Och i helgen blir jag också ledig, ska bli skönt att bara få ta det lugnt med sambon!

Jag har pantat flaskor, varit på banken, köpt en bok, handlat mat, postat brev och köpt en ladyshave idag. Resten av kvällen ska jag ta det ganska lugnt, och se om TV-serien "Berlinerpopplarna" är lika bra som boken. Annars ska jag läsa vidare i "I de lugnaste vatten" som jag läser just nu. Än så länge är den rätt bra!

Ni missade väl inte allsången i tisdags? Även om det programmet kan vara lite ålderdomligt på något sätt så måste man ju se det. Det är ingen sommar i Sverige om man inte ser allsången, så är det...tycker i alla fall jag och min ena syster, hehe. Sjunga med måste man också göra, helst kroka arm med den som sitter bredvid och gunga lite.

Jag hann inte se allt men jag har sett det jag missade på webb-tv. Håkan är ju grym! Miss Li var också bra.

Ibland när man är ute på stan så ser man något och tänker "Åh, den skulle vara en suverän present/julklapp till den personen", men så är det flera månader kvar tills personen ifråga fyller år eller att det är julafton. Då, när det verkligen är dags att köpa present till personen så har man självklart glömt bort vad den perfekta presenten var för något, och så får man panik över vad man ska hitta på istället. Därför har jag nu infört en presentlapp. Den är i min handväska hela tiden, så att jag när som helst kan skriva upp vad presenten är för något och till vem den är ämnad. Nu lät det som värsta tantvarningen, och det är det nog. Men det är bra också!

Det finns ju dom som köper presenten på en gång, fastän det är över ett halvår kvar eller något. Maria hade en kund häromdagen som köpte en julklapp liksom. Så kan man ju också göra, men jag skulle bara glömma bort att jag har de där presenterna undangömda, och till vem jag skulle ge det och så. Och när det handlar om julklappar så är det ju mysigast att köpa dom när det råder lite julstämning! Tycker jag i alla fall.

Nä nu ska jag aktivera mig lite till...kanske prova mitt locktångsset som jag köpte på Ullared! Bara jag inte fastnar med håret i locktången som jag gjorde en annan gång. Fick sitta i säkert någon timme och lösa trasslet. Tur att jag satt och tittade på en bra film under tiden annars hade jag fått ett raseriutbrott utan dess like.



Veckans inköp: Vår golvlampa i vardagsrummet
Den har dimmer och är riktigt charmig, tycker jag!




Jag är sambo

Måndagen den 23 juni 2008


Nu har jag inte skrivit sedan den 13:e juni...tio dagar sedan. Men nu ska jag uppdatera er, för mycket har hänt.


Lördagen den 14:e juni åkte jag, David och våra mammor till Gekås i Ullared. Jag köpte inga kläder, förutom trosor och strumpor, för vi var mest fokuserade på hushållsgrejer. Lite av det vi köpte var:


- Brödrost

- Strykbräda & strykjärn

- Lykta till balkongen

- Krukor

- Köksbestick

- Grovmopp

- Bäddlakanset

- Fotoramar

- Radio

- Cykelkorg, cykellås och cykelljus

- Badrumsmatta

- Handdukar


Och så det vanliga: Bindor, plastfolie, fryspåsar, schampo etc.


Vi var riktigt nöjda med dagens inköp. När vi kom hem bänkade vi oss framför fotbollsmatchen Sverige-Spanien, som slutade alldeles för snörpligt. Efter den plockade vi lite i nya lägenheten, sedan begav jag mig hem till landet och försökte få mig lite sömn innan den stora dagen...


...som ägde rum söndagen den 15:e juni. Det var nämligen den stora flyttdagen. Jag och pappa anlände till nya lägenheten typ åtta på morgonen med alla mina grejer (som inte var så mycket faktiskt). Snart kom David och hjälpte till och tillslut kom även hans far och två bröder. Vi begav oss till Davids lägenhet för att ta tag i de stora flyttlassen, det var ju nämligen där alla möbler var. Men eftersom vi var sex stycken gick allt riktigt smidigt och på eftermiddagen var allt på plats.


Det kändes häftigt att laga till den första middagen i den nya lägenheten på söndagskvällen. Och att vakna upp på måndagsmorgonen med min sambo i vårt nya hem...mycket mysigt!


Så nu är jag stadsbo, sambo och cyklist! Jepp, jag cyklar till jobbet och hittills har det gått rätt bra! Jag är ju bara van vid att cykla på landet, och där finns det ju inga regler. Man kan cykla mitt i vägen och inte hålla reda på vart cykelbanor går etc. Nu är det lite mer tänk men det funkar!


Tisdagen den 17:e juni cyklade jag en liten annan väg hem från jobbet, och när jag nästan var hemma ropade någon "Stina!". Det var Harre! Hon bor egentligen i Karlskrona, men nu var hon i Linköping. Så hon och hennes lillasyster kom med mig till lägenheten för att gå en liten husesyn. Vi kom överens om att vi bara var tvungna att ta vara på tillfället och umgås lite. Tyvärr kunde inte Karre joina oss men förhoppningsvis kommer det fler tillfällen i sommar! Vi gick i alla fall och åt på McDonalds, spelade Guitar Hero och Buzz här hemma och tittade i en massa gamla skolkataloger. Riktigt trevligt var det gumman!


Onsdagen den 18:e juni var det ju fotboll som jag hade bestämt att den måste jag se, även om jag är ensam hemma och så. Men så råkade det ju vara ett Sex and the city- maraton på trean så det blev en hel del zappande. Haha! Jag älskar den serien mer och mer! I sista avsnittet blir även jag lite tårögd, fy fan vad vackert allt är! Så under det maratonet kom jag och Karre underfund med, via sms, att vi skulle se filmen på bio följande lördag.


Torsdagen den 19:e juni möttes jag och älsklingen utanför IKEA efter mitt jobb. Det blev en lång vandring i det paradiset, men mycket fint fick vi med oss. En byrå till sovrummet, en bokhylla med glasdörrar, ett soffbord med glasskiva, en hurts, en taklampa till sovrummet och annat småplock. Vi fick ihop hurtsen och lite av byrån samma kväll...


...sedan fortsatte vi på fredagen den 20:e juni. Det blev verkligen svinbra! Vi glömde visserligen att hyllan skulle ha två glasdörrar och inte bara en, så den var inte riktigt komplett i några dagar där, haha. Men tack vare byrån och några trådbackar vi placerade i en garderob, så fick vi undan alla våra kläder som sovrummet tidigare var täckt av! Mina föräldrar och min farmor kom förbi för att se hur vi har fått det och för att hjälpa oss med än det ena än det andra. När de åkt hem lagade min älskling till jättegod taco. Vår midsommararmat! Hihi.


Lördagen den 21:a juni var det städdag i Davids gamla lägenhet. Vi hade visserligen fixat lite innan men nu skulle det bli klart. Mamma och pappa kom och hjälpte till, och då gick det riktigt smidigt. Vi var klara på eftermiddagen någon gång. Sedan fick de hjälpa oss lite till i den nya lägenheten, haha. Gardiner, tavlor och rullgardin skulle upp. Men sedan fick de åka hem, hihi. Det blev världens godaste lamm den kvällen, min älskling är verkligen en stjärnkock!


På kvällen var det biotajm! Jag och Karre möttes utanför bion och började diskutera våra tankar. Tänk om någon dör i filmen? Ska inte hon skaffa barn snart? Tror du dom blir gifta? etc. Trots höga förväntningar var filmen "Sex and the city" en av de bästa jag sett på länge. När vinjetten kom igång kändes det som hela publiken drog efter andan och redan ville applådera. Alla var verkligen fulla av förhoppningar och regnbågar (Hellströmcitat, hehe). När sedan Carrie öppnade dörrarna till sin nya stora garderob var det knappt någon i salongen som kunde andas. Alla blev avundsjuka! Filmen var full av humor och sorg, helt fantastisk! Jag ska köpa den när den kommer på dvd. Just det, inte ladda ner utan köpa! Så bra var den.


Efter filmen följde Karre med till min lägenhet. Det blev en lite husesyn, ett glas Passoá och babbel! Hihi. Riktig kul kväll, gumman! Vi får göra om det snart!


Söndagen den 22:a juni inhandlade min sambo ytterligare en glasdörr till bokhyllan, en golvlampa och en skohylla medan jag jobbade. Efter jobbet begav vi oss till hans bror med flickvän för att ha grillkväll. Min svärmor var också med. En riktigt trevlig kväll! När vi sedan kom hem testade jag den nya golvlampan genom att sitta och läsa i "Kleopatras kam" medan David tittade på fotbollen. Underbar lampa och underbar bok...och framför allt underbar sambo!


Jobbet då? Ja nu är ju ett gäng på semester. Kvar är jag, Maria, Kerstin, Lasse och Lotta. LoLa har varit på riktigt bra humör för att vara dom! Jag jobbade ensam med Lasse en förmiddag när vi fick fem och en halv pall med varor. Han gjorde inte alltför mycket kan jag säga, och dessutom fick jag ta över några av hans kunder eftersom han inte vet vart någonstans böckerna är. Så den dagen fick jag verkligen jobba, men Lotta kom snart och hjälpte till. När jag skulle gå på lunch hade vi faktiskt fått ut två pall! Till och med Lotta sa att vi hade varit duktiga.


Det är riktigt skönt att ha Maria där! Kerstin babblar så mycket så man blir helt grötig i huvudet...då behöver man växla lite blickar med Maria så att man inte får något slags utbrott, haha! Vi får stötta varandra nu när alla almanackor gör entré också, haha.


Förresten, Maria, grattis på födelsedagen!!!!!!!!!!!


Idag är jag ledig. Jag har läst ut "Kleopatras kam" som var svinbra. Dessutom har jag gått på jakt efter galgar på stan men inte hittat några...det får väl bli IKEA då. Och så försöker jag hitta "Tyskungen" i kartonnage (måste ha det för jag har de andra böckerna i kartonnage...där är jag och Maria lite lika, haha!) men det finns inte. Dessutom vågar jag inte handla på Bokia eller Akademibokhandeln...konkurrenterna! Haha, så det får bli Internet någon gång när jag har pengar.


Det här blev nog ett av mina längsta inlägg.





Veckans film: "Rainman"



Everybody hates furu

Fredagen den 13 juni 2008

Nu har jag inte haft tid att uppdatera på ett par dagar. Dels är jag mitt inne i en flytt och dels så har vi haft besök av systersonen i flera dagar nu! Runt klockan åtta varje morgon har han knackat på min dörr, efter att ha frågat sin mamma efter "Diss" som betyder Stina, hihi! Sött va? Igår var jag ensam med honom några timmar, när hans föräldrar var och shoppade. Att han vet hur man charmar sin moster! Haha!

Och flytten då? Jodå, det artar sej! I köket har vi fått in en hel del i skåpen, och till och med kört en omgång i diskmaskinen. Själva huvudflytten sker på söndag. Då körs alla möbler och all övrig packning till vår lägenhet. Efter det bor vi där! Det är helt otroligt!

Imorgon då? Då ska jag till Ullared! Haha! Lite otippat mitt i en flytt kanske, men resan är planerad sedan en tid tillbaka och vi har verkligen sett fram emot det. Dessutom är det mycket som behöver köpas till hemmet. Det blir jag, David och våra mödrar! Så klockan fem imorgon bitti bär det av. Någorlunda sent jämfört med andra gånger jag har åkt dit, haha!

Chefen från Bokhandeln ringde förut och undrade om jag kunde hoppa in på söndag, men det fick bli ett nej den här gången. Flytten kan jag bara inte missa! Hoppas det löser sej ändå.

Fotbollen! Blev nästan rörd när Zlatan gjorde mål. Inte för målets skull utan för att han själv såg så förvånad och genuint lycklig ut. Men Spanien-matchen tror jag tyvärr är körd, men jag hoppas självklart på något annat.

Nu ska jag försöka planera vad middagen kan tänkas bestå av. Efter den ska vi nog försöka köra något flyttlass till lägenheten. Det är så fint där så man knappt kan slita sig därfirån!



Veckans inredare: Simon & Thomas




Buss utan AC borde utrotas!

Söndagen den 8 juni 2008

Jaaaaa! Nu kommer älsklingen hem snart! Längtar ihjäl mig efter hans famn och hans leende och hans röst och allt! Det har varit konstigt att bo i hans lägenhet utan honom. Dessutom har han en otroligt irriterande granne som bestämmer sig för att spela musik 3.30 ena natten, och sedan ha fest hela nästa natt. Två nätter utan sömn, tack för det! Men på jobbet har jag läst David Batras bok där han skriver om en mängd arga lappar människor har skrivit...så nu är jag inspirerad att ge honom en känga! Grannen alltså, inte David Batra. Kolla för övrigt upp den boken. "Den som inte tar bort luddet ska dö" heter den. Himla underhållande!

Jobbhelgen har varit fruktansvärt lugn. Inte mycket människor i rörelse. Dessutom blir man så jävla arg när vakten ropar ut i högtalarna att ägaren till bilen med det och det registreringsnumret måsta titta till sina hundar omgående. Vad fan är man för djurägare om man lämnar sina hundar i bilen i den här hettan?? Jag är inte en stor djurvän, men dom är faktiskt helt och hållet i människans händer. Om man då bestämmer sig för att skaffa djur så kan man väl offra sig så mycket att man ger dem ett behagligt liv åtminstone, och inte en utdragen död i en överhettad baklucka.

Imorgon händer det! Då har vi nycklarna i våra händer! Då låser vi upp dörren till vår lägenhet för första gången! Gudars vad vi ska mäta och planera...Det ska bli så härligt!

Eremitkräftorna är utläst och den var bra! Det är tur att jag vet att det kommer en fortsättning. Hade jag inte vetat det hade jag varit förbannad över att det slutade som det gjorde! Nu håller jag på med Kleopatras Kam, och sedan har jag lånat en bok av Britt med. Det är mycket mer som ska läsas, så jag lär nog ha att göra framöver...

Vi får se om det blir minigolf med jobbet imorgon! Min pojkvän säger att han har aldrig sett mig så tjurig som när jag förlorade i minigolf...när det gäller den sporten så är jag en otroligt dålig förlorare! Men vi får se hur mina planer blir imorgon.



Veckans smarto: Paulo Roberto
Man kan ha en massa fördomar om boxare, men han lever faktiskt inte upp till dom. Han verkar vara en riktigt vettig och klok människa!



Jävla pengatjuvar!

Fredagen den 6 juni 2008

Go Sverige! Go Sverige! Inte för att nationaldagen firas så värst för min del men... Jag såg i någon tidning att dom hade gått ut på stan och frågat folk om de var stolta över att vara från Sverige, och i så fall varför. Jag började fundera på vad jag hade svarat. Stolt? Ja, det är jag! Jag älskar Sverige, faktiskt! Men varför? Ingen aning. Det finns ju en massa baksidor och nackdelar med Sverige, men jag bara gillar att komma härifrån. Jag kommer inte på någon mer anledning än att det är ju mitt hem!

Jag tror jag har betalat en massa pengar till Funmobile utan att riktigt vara medveten om det. Förbannade jävla skit! För någon månad sedan skulle jag leta upp någon låttext, och utan att veta hur hade jag kommit till någon sida där man skulle sms:a någonstans och bla bla bla. Sedan dess har jag en gång i veckan fått 3 sms från Funmobile. Jag har bara raderat dom. Men så häromdagen fick jag sms av Telenor som sa att jag hade använt min mobil för över 200 kronor sedan förra fakturan! Annars betalar jag bara lite över 100. Visst har jag ringt mer än vanligt nu när vi ska flytta och greja...men vaddå?

Så jag gick in på Funmobiles hemsida och luskade ut hur jag skulle få stopp på deras smsterror. Men inte fattade jag, då när jag sms:ade in till dom för någon månad sen, att det var en registrering till en prenumation. Att dom skulle ta betalt varje vecka! Och jag hoppas att det inte är så...jag vet ju inte säkert. Nu ska det vara slut i alla fall.

Men fy i helvete vad sådana där mobilgrejer kostar! Och riktat till ungdomar med, som är fattiga som det är.Gudars, man blir ju helt bankrutt!

Nu sitter jag i min älsklings lägenhet. Jag jobbar i helgen, och för att slippa åka lantisbuss så tänkte jag bosätta mig här i stan över helgen för att komma närmare jobbet och billigare buss. Men David är fortfarande på Sweden Rock Festival och kommer inte hem förrän på söndag. Det känns lite konstigt att vara här ensam, utan han som verkligen bor här! Jag saknar honom.

Det är inte klokt vad ekonomisk/sparsam/snål jag har blivit sedan vi fick reda på att vi ska flytta. Jag vågar inte ens köpa en liten pocketbok...måste, måste, måste hålla i pengarna! I höst kommer jag bara få 7432 i månaden, eller vad det nu är. Då gäller det att ha en budget!

Just det, jag läste ut "Sommardöden" igår! Det är inte klokt vad spännande den var! Jag slukade den på två dagar typ. Sedan hade jag ju tänk börja läsa "Kleopatras kam" men jag bestämde mig för "Eremitkräftorna" istället. Den är helt okej, jag har redan läst tre fjärdedelar av den.

Ikväll blir det falukorv och makaroner! Ärligt talat är det nog det godaste jag vet!



Veckans vidriga och roliga: Carl-Einar Häckners trollerier i Galenskaparnas julshow
Han är bäst!




Guillouöverdos

Torsdagen den 5 juni 2008

Igår blev jag äntligen klar med Arn-serien. De två första böckerna var bäst. Sedan borde jag ha tagit en paus och läst något annat innan jag avslutade serien, men jag ville bara ha det undanstökat. Fick en Guillou-överdos kan man säga. Så det är svårt att säga vad jag tyckte om böckerna. Stundtals riktigt bra, stundtals lagom bra, stundtals tråkiga.

Omslagsbild: ISBN 9789164202451, Vägen till JerusalemOmslagsbild: ISBN 9789164202468, TempelriddarenOmslagsbild: ISBN 9789164202475, Riket vid vägens slutOmslagsbild: ISBN 9789164202482, Arvet efter Arn

Direkt efter att jag hade stängt den sista Arnboken så öppnade jag "Sommardöden" av Mons Kallentoft. Jag läste mer än hälften igår, så idag ska jag läsa ut den i solen. Den är riktigt bra tycker jag! Efter den ska jag sluka "Kleopatras kam", skriven av en av mina favoritförfattare Maria Ernestam. Läs hennes böcker!

Igår solade jag nästan hela dagen. Jag har fått bra med färg, men idag ska jag finslipa...sola sidorna och under hakan och så där, haha. Det kan nog bli snygga ställningar idag.

Jag packade också en hel del igår. Det är inte mycket kvar i rummet nu som behöver packas. Men pappa ska hämta hem fler kartonger till mig idag. Det är sjukt vad mycket grejer man har.

Visste ni att den yngsta killen i Hanson, Zac, har gift sig och skaffat barn? Det känns så absurt att den lille killen har blivit stor...jag börjar väl också bli gammal antar jag.

Och Björn Gustavsson är utarbetad och behöver ledigt hela sommaren. Det var allt annat än en överrasking. Han har verkligen synts och hörts överallt tycker jag. Han borde nästan ha tagit en time-out redan efter melodifestivalen. Men men, han kommer nog tillbaka snart!

Just det, jag var ju hos systersonen i förrgår! Jisses vad söt han är. Han börjar verkligen förstå grejer, och hans pappa lär honom en hel del. När hans pappa frågade honom vad mamma säger hela tiden så svarade han "Nej, nej, nej, nej!" Haha! Man får inte göra något för morsor, hihi. Dessutom visade han hur man gör armhävningar, men han rörde mest på huvudet upp och ner, inte kroppen. Ni skulle ha sett vad gulligt det var!

För övrigt kallar han mig för mamma! Han tror att alla tjejer är mammor och alla killar är farbröder. Ja, vad ska man tro?

Jag tänker på min älskade som är på Sweden Rock Festival nu. Han kommer vara sååå brun när han kommer hem. Längtar sjukt mycket efter honom! Och då har det bara gått två dagar...

Lost igår. Nu börjar det klarna lite tycker jag. Men rörigt är det, och jag kommer vara ännu mer yr när det börjar i höst, då har man ju glömt allt. Men jag tycker faktiskt om den serien! Det gör jag.



Veckans roliga: Henrik Dorsin provar på att prata gotländska



ABC

Måndagen den 2 juni 2008

Nu har jag blivit utmanad av Sarah! Här är mitt ABC-jag:

A - Ateist
B - Brunett
C - Chipsberoende
D - Davidkär
E - Envis
F - Fantasifull
G - Guitar Hero
H - Hetsig
I - Ivrig
J - Johansson
K - Köttälskare
L - Läsgalen
M - Moster
N - Nervös
O - Ormrädd
P - Petig i maten
Q - Ql
R - Rastlös
S - Skytte
T - Timid
U - Utbildad sjuksköterska om tre år
V - Vimsig
W - Wikipediasökare
X - Xtremt varm
Y - Yr
Z - Zöt
Å - Åksjuk
Ä - Äldre idag än igår
Ö - Öm

Jag utamanar alla med blogg att beskriva sig via sitt eget ABC!



Idag har jag och Karin gått på stan. Jag hittade ett par gröna myspiratbyxor (vet inte hur jag ska beskriva dom men jag kan lägga upp ett kort på dom sen) som jag blev riktigt kär i och var därför tvungen att köpa. Blir så trött på mig själv, att jag har så himla lätt för att bli kär i materiella ting. Men jag gjorde ett nödvändigt inköp också, en tvättpåse att tvätta behåar och annat i. Det var riktigt härligt att träffa Karre! Det dröjer alltid alltför länge mellan våra träffar! Men den 21 juni blir det "Sex and the city" på bio också! Längtar!

När jag kom hem åt jag lunch och påbörjade en rengöring av världens diskberg innan jag satte mig för att steka i solen. Jag håller fortfarande på med Arn-serien, men det är inte så mycket kvar nu! Bara några kapitel kvar. Brun blev jag i alla fall, tror jag.

Efter solningen avslutade jag min diskning och sedan påbörjade jag packningen av pojkvännens kök. En kartong har jag fyllt, med bl.a kokböcker, glas och en pastamaskin. Om det inte är något intressant på tv ikväll ska jag nog packa ännu mer efter middagen. Den middagen ska för övrigt bestå av lamm, pommes och vitlöksbröd! Det ser jag fram emot, även om jag kommer att äta den själv. Min älskling sliter med uteserveringen ikväll. Jag ska hälla upp lite whisky åt honom när han kommer hem. Om jag hittar något whiskyglas som inte är nerpackat, haha!

Ser verkligen fram emot en dag med systersonen imorgon. Gudars vad han ska få köra med mig. Det går liksom inte att motstå honom.



Veckans vill ha: Boken "Vi måste prata om Kevin" av Lionel Shriver
Jag har hört att den ska vara jättebra!





Fräscht azz

Söndagen den 1 juni 2008

Warm! Vilket fantastiskt väder! Nu vill jag bara bege mig till vår nya lägenhet med dess stora balkong och gassa! Jisses vad härligt det är ute, jag är inte så värst avundsjuk på de som jobbar den här helgen.

I torsdags och fredags jobbade jag. Det var härligt att återse grabbarna grus, med betoning på Sarah, Maria och Britt. I och för sig...det var nästan inga andra där, haha! Varken kunder eller chefer. Så hektiskt var det ju inte, men det kan ju vara ganska skönt att inleda ett sommarjobb så. Det riktiga sommarjobbet startar måndag den 16 juni. Måndagen efter vår flytthelg!

Jag har varit i Göteborg i helgen! Min äldsta syster och hennes fästman bor ju där, i en sprillans ny lägenhet. Alltså den är inte bara ny för dem utan den är helt nyproducerad. Jag har aldrig varit inne i en så flashig och fräsch lägenhet någonsin förr. Nytt, nytt, nytt. Stor terrass (hur stavas det??), nya ekgolv, alldeles ny diskmaskin och ugn...det var helt otroligt. Dom har det riktigt fint! Så nu inspirerades jag verkligen att själv flytta och få det fint!

På lördagen satt vi på terrassen (återigen, stavas det så?? Haha!) till tio-halv elva på kvällen. Det var superskönt, jag älskar att man kan sitta ute länge utan att frysa häcken av sig nu. Vi åt en riktigt god pastasallad med vitlöksbröd. Det blev dock ingen överraskande nyhet om barn eller liknande, som jag spekulerade i. Alla de tankarna försvann när syrran drack champagne. Haha! Men det är ju bra att de inte brådskar med det.

Idag vaknade vi tidigt (mina föräldrar är otroligt morgonpigga ska ni veta) och pappa och syrrans sambo inhandlade en garderob på IKEA medan jag, syster och mamma tittade igenom en massa köksgrejer som jag ska få av dem. Eller som jag har fått, kartongen tog vi med oss hem på en gång! Dessutom fick jag ärva en del kläder. Ibland är det bra att vara lillasyster. Ibland. ;)

Vi tog även med oss ett lass flyttkartonger som jag och David ska packa in våra hem i nu, för att flytta till vårt gemensamma hem! Jag är riktigt pepp nu alltså! Jag har sovit dåligt flera nätter i rad nu, bara för att jag planerar allt ifrån möblering till cykelväg till jobbet. Ujujuj, jag måste nog försöka lugna ner mig snart.

På tisdag ska jag och mamma åka till Västervik. Vi har abstinens. Har man en gång träffat min systerson så går det inte att få nog av honom. Samma dag beger sig David till Sweden Rock Festival i Blekinge och stannar där till söndag. Jag saknar honom redan, men det är himla härligt att se lyckan i hans ögon när han pratar om den festivalen.

Jaha, det blidde ett litet blogginlägg ändå. Jag som trodde att jag inte hade något att säga. Nu måste jag ta vara på solen. Det tycker jag ni med ska göra. Man vet aldrig när den tittar fram igen.



Veckans väntan: "Sex and the city"- premiären den 21 juni