Beatleslåt tillägnad mig och en himla massa lekande!

Söndagen den 29 mars 2009

Fredagen började med ett besök hos frisören. Alltid lika skönt, och snyggt blev det också, om jag får säga det själv. Mörkt, ännu mörkare än förra gången, och lite lugg. Inte "rakt ner"- lugg men "åt sidan"- lugg! Hihi. Blir dock lika irriterad varje gång över att frisören får till det så perfekt och man studerar allt hon gör. Men hur man än gör så får man inte till det lika perfekt när man ska styla håret själv sen. Suck! Men bilden nedan visar hur det var direkt efter frisörbesökt. Nu är det lite lockigare och inte lika blankt, men jag är nöjd ändå!!



Sedan hade jag och David en riktigt mysfredag. Vi åt risotto och kyckling och tittade på bl.a Så ska det låta och Scrubs. Runt 23.30 gav vi oss iväg till L'Orient där hans brors band Oblivious skulle spela. Som jag nämnde i tidigare inlägg så har jag hört dem unplugged och deras demos, men jag har aldrig hört dem live elektriskt så jag var väldigt förväntansfull!!

De drog igång och vilket röj det var! De är riktigt samspelta och de öste på rejält! Grymma låtar! Många nya låtar, varför kommer jag till senare. I alla fall så körde de på och tillslut blev det dags för extranummer. Davids brorsa (sångaren) säger:

"Den här låten är tillägnad en väldigt speciell person här inne: Stina Johansson som ser Oblivious för första gången live elektriskt! En stor applåd för henne!"
Fatta att man blev chockad, och rörd framför allt!
Till råga på allt börjar några fulla människor längst fram skrika: "Stina! Stina! Stina!" Haha!!
Generad och överlycklig blev jag, inte minst när jag hörde vilken låt det var: "I am the Walrus", ursprungligen av THE BEATLES!
Ja det var riktigt stort att få en låt tillägnad sig av Linköpings bästa band: Oblivious!

Tack för en grymt bra spelning!

Jo, det där med att det var många nya låtar...något stort har nämligen hänt. Oblivious har fått skivkontrakt! Så i höst kommer deras första skiva, innehållande en hel del av låtarna som spelades i fredags. Den skivan ska jag köpa, det kan jag lova! Och den 29 maj spelar dem igen, då får ni ta och komma och lyssna på dem! Det kommer ni inte ångra!

Igår åkte jag, David, mamma och pappa till Västervik. Jag körde dit och jag säger bara det, vi har en grym bil! Vi åkte dit först och främst för att min syster har fyllt år, och även för att få träffa min underbara systerson. Syrran fick en tidningsprenumation av föräldrarna och en köksvåg av oss.

Det blev en himla massa lekande, mest med bilar men jag fick även läsa lite för honom, byta blöja på honom och så fick jag några riktigt gosiga kramar! Han är för go den pojken! Och han har en hel del att säga, varje gång man träffar honom så har det hänt en himla massa med hans ordförråd! Riktigt roligt! Och man kan ju inte annat än att smälta när han tar ens hand, tittar in i ens ögon och med den gulligaste rösten frågar: "Tina, leka mej?"

På lördagkvällen när vi kommit hem blev det att titta på "Krigarens hjärta", en film vi hyrde, i totalmörker. För ni släckte väl mellan halv nio och halv tio igår?!! Tycker om sånna där jippon!

Idag har vi dragit runt lite i Tornby och bl.a köpt en matta till balkongen, för som det är nu så blir man så himla skitig när man går ut där. Svart konstgräs blev det, hihi. Vi har även börjat kolla efter ett bord till balkongen men det verkar som om vi är tidigt ute eller nått för det fanns inte alls mycket. Men vi får göra ett nytt försök lite senare.

Nä, nu ska jag läsa lite i min Nesserbok ("Berättelse om Herr Roos"). Superbra bok av en superbra författare!



Veckans låt: "Coming down Cold"
Signaturmelodi till bästa TV-serien "Upp till kamp"!



Vad hände där?

Onsdagen den 25 mars 2009

Jaha, där gick en beställning iväg. Två klänningar från Haléns. Snygga va? Och billiga dessutom, under 400 för båda två tillsammans. Den till höger beställde jag i gult och den kan man ha i en himla massa konstelationer! Den blir det att ha i Italien i sommar!

Klänning 


Strandklänning Strandklänning Strandklänning Strandklänning

Bokmal

Tisdagen den 24 mars 2009

Vi börjar med lite böcker.

Jag läste ut Maria Ernestams bok "Alltid hos dig" i lördags. Innan den har hon gett ut tre böcker, bl.a "Busters öron", och jag älskar alla tre. Hennes berättelser är alltid så oförutsägbara och finurliga. Riktigt genomtänkta och spännande. Även "Alltid hos dig" var så där finurlig och kreativ, men ändå på ett annat sätt än de andra. I de andra har det mer varit "gåtor" (inte deckargåtor) som man vill få ett svar på, medan här var det en människohistoria som skulle redas ut.

I korta drag handlar boken om Inga som har mist sin man. Efter två år av sorg tar hon tillslut ledigt från jobbet och reser till släkthemmet för att vila. Hon finner dock en låda med tidningsurklipp och brev som har tillhört hennes farmor. Nyfikenheten väcks och Inga bestämmer sig för att ta reda på allt om hennes farmor och farfar. Ett väldigt komplicerat och fascinerande människoöde växer fram.

Som vanligt älskar jag Maria Ernestams skrivsätt och jag kunde inte slita mig. Hon berättar historien dels från Ingas perspektiv, men man får även höra hur farmodern själv tittar tillbaka på sitt liv. Jag älskar sådant, när två historier vävs ihop till en liksom! En riktigt läsvärd bok, och läs Marias tidigare böcker också. "Busters öron" är underbar.

Direkt efter att jag stängt Ernestams bok på lördagkvällen började jag läsa "Sjöjungfrun" av Camilla Läckberg. Jag har läst alla hennes tidigare böcker, och haft den här i hyllan ett bra tag men det har bara inte blivit av att läsa den förrän nu. I morse läste jag ut den och bara det att jag läste den på så få dagar säger ju kanske en hel del. Jag kunde bara inte slita mig. Det här är nog min favorit av Läckbergs böcker hittills.

Hon har ju alltid så att två historier vävs ihop och får ett sammanhang på slutet. Denna gång handlar det om "huvudrollen" Ericas nära vän Christian som just har debuterat som författare. Glädjen över boksuccen överskuggas dock av de hotbrev som han har fått motta under en längre tid. Samtidigt försöker polisen utreda ett försvinnande, som snart visar sig vara ett mord, och när hoten mot Christian uppdagas börjar man forska i om hoten och mordet har med varandra att göra. Höggravida Erica och hennes polis tillika make ger sig den på att ta reda på vem som hotar Christian.

Ja, som sagt, historien håller en fast under hela läsningen och det blir aldrig tråkigt. Slutet är frustrerande och jag har nog aldrig längtat efter en Läckbergbok som jag gör nu! Nästa bok kommer inte förrän i höst! Gaah! Ja, jag rekommenderar i alla fall att man läser hennes tidigare böcker först. Jag skulle nog inte hänga med annars i alla fall. I Erica och Patriks liv alltså.

Nu läser jag Håkan Nessers "Berättelse om Herr Roos". Älskar hans böcker. Gött när skolan är lugn så man hinner läsa en massa!



I söndags hade jag och David en ledig dag tillsammans och den ägnade vi åt vår kära bil. Vi tog med oss hans lillebror och så cruisade vi ut till mina föräldrar på landet. Killarna ägnade sig åt att göra ren Davids gamla bil så att vi kan lägga ut den på Blocket. Vi fick soppa och våfflor till lunch, sedan begav vi oss hemåt. Efter att lämnat av svågern så åkte vi och storhandlade på Maxi. Vuxenpoängen i att ha Ica-kort minskade något när vi kom på att vi hade glömt våra kuponger med bonusen hemma!! Det får helt enkelt bli en omgång till, hehe.



Vi fick ännu mer vuxenpoäng när vi gjorde en matsedel för veckan som kommer! David jobbar nämligen lunch för ovanlighetens skull, så då ska vi ju äntligen få äta tillsammans om kvällarna! Ni anar inte vilken lyx det är! Ikväll blir det lax och potatis!

I skolan börjar äntligen det praktiska starta. Igår började det med handhygien. Vi fick lära oss hur man tvättar händerna så att de blir så rena som möjligt, hur man desinfekterar händerna och hur man tar på sig ett sterilt förkläde och sterila handskar. Låter inte så svårt, men om man desinfekterar händerna och sedan råkar ta i till exempel ett dörrhandtag så måste man göra om hela proceduren. Man får nämligen bara ta i sterila saker! Så det är verkligen petnoga med det där, såklart.

Visste ni att i 1 ml vatten från en insjö finns det en miljon bakterier och 10 miljoner virus? Och bara under en nagel har man många miljarder bakterier. Alla är inte dåliga såklart. Utan bakterier skulle vi inte överleva. Men ändå!

Idag ska jag få lära mig om patientförflyttning. Jag ska även få känna på hur det är att vara patient och förflyttas. Vem vet, jag kanske får åka i en sådan där lift. Läskigt, men spännande!

Jag längtar till fredag, då blir det frisören! Det är verkligen på tiden nu! Mörkare blir det, som vanligt, och lite uppklippt tror jag. Men hon får nog lite fria händer. Resultat kommer på bild, lovar! På fredagkväll ska jag och David gå till L'Orient och se hans bror uppträda med sitt band! Har bara hört dom unplugged live, men nu är det nog plugged så in i...så det blir kul!!

Nej nu ska jag läsa i Nesser och sedan äta lunch innan skolan börjar! Ser ut att bli en härlig vårdag trots allt! Hoppas det, så den jävla förbannade helvetessnön försvinner (ja jag blev inte glad när det öste ner häromdagen...)



Veckans nostlagi: "Echo Chamber" med The Ark



Grön i vår

Onsdagen den 18 mars 2009

Kunde förresten inviga min vårjacka idag! Riktigt skönt! Och snygg kände jag mig också, vilken bonus!


"Ho har fått psoriasis, vettö!"

Onsdagen den 18 mars 2009

Dagen då vi köpte och hämtade vår bil. Ja, nu står det en Citroën C4 i garaget. Galet skön bil att köra. Vi är helt fascinerade av alla funktioner och knappar och bara det att ha AC! Helt otroligt! Hihi!

Galet fint väder att köra bil i med! Jag tror att varenda gång det har dykt upp vårkänslor i mig i den här bloggen så har jag nämnt Ronjas vårskrik. Och det gör jag det här året med. Man får verkligen lust att skrika! Jag bara älskar våren. Blir så lycklig!

Nu när vi har bytt kurs i skolan så har vi även bytt basgrupp at arbeta i. En basgrupp består av åtta personer som arbetar tillsammans. Den nya gruppen jag har hamnat i funkar jättebra, tycker jag. Bara tjejer visserligen, men det är rätt skönt tycker jag!

Men läxorna har inte kommit igång än riktigt. Bara lite. Men än så länge har jag tid över till att läsa alla mina skönlitterära böcker! Gött! Så nu är det "Alltid hos dig" av Maria Ernestam som gäller! Det blir nog det som kvällen får ägnas åt.

Igår började Lost med. Jag blir fascinerad över att jag kan fastna i en serie som jag inte fattar alls och som jag bara blir arg på. Men någonstans är den bra och fängslande och hoppet om att man ska börja fatta snart finns kvar.

Har även sett första avsnittet i "True Blood". Jag tror inte David var så imponerad, men jag tycker riktigt bra om det!! Vampyrer is the shit! Så är det bara. Så vi ska fortsätta se det.

En annan serie vi ser, på SVT Play för vi är lite efter, är "Mia och Klara". Så jävla roliga tjejer! Min favorit är Tabita, hon tatueraren. Hon är så rolig mot sina barn och allt. Men Gulletussan är bra hon med...lite pinsam när hon ska sjunga bara, haha!

Tack vare att jag är med Åhlens klubben så har jag fått ett presentkort på en gratis kryssning mellan Stockholm och Helsingfors! Jag har aldrig varit på en kryssning men jag blev faktiskt lite sugen nu. Gratis är ju gott!

Längtar tills våren har kommit igång ännu mera. Då ska balkongen göras iordning lite mer. Förra sommaren hann vi inte göra så mycket eftersom vi precis hade flyttat in och hade hela övriga lägenheten att fixa till. Men vi ser jättemycket fram emot att äta middagar på balkongen i sommar, och frukostar med! Så vi ska försöka skaffa oss ett bättre bord. Det lilla bordet vi har nu kan vi ha några fina blommor på. Ooo så fint vi ska få det! Älskar balkonger!

Nej nu ska jag skaffa kuvert och frimärke så jag kan skicka ett brev till syrran i Göteborg. Min och min andra systers tal på deras bröllop! Härligt!

Hockeyn pratar vi inte om...........................



Veckans TV-serie: "Mia och Klara"
Tabita skvallrar i telefonen, som vanligt.






Varm känsla i maggropen

Måndagen den 16 mars 2009
Kan man få något annat än en varm känsla i magen?

- David har kommit hem från Luleå och jag kunde sova hela natten med tryggheten vid min sida.
- Jag har läst ut den fjärde och sista vampyrboken "Så länge vi båda andas". Sorgen över att det inte kommer fler böcker besegras av kärleken mellan Edward och Bella.
- Vi har blivit bilägare. "Veckans vill ha" i förra inlägget blev vårt tillslut. Till och med till prutat pris! Vi är överlyckliga och bilen hämtas nog på onsdag. Det känns så overkligt!
- Jag såg nyss att matchen mellan Linköping-Skellefteå visas på kanal 9 ikväll. Jag har alltså möjlighet att se när Linköping mosar dom, en gång för alla!
- En ny kurs har börjat och den verkar riktigt bra och lovande!

Ja jag har mycket att glädjas över nu känner jag! Kan inte riktigt få ut glädjen på något annat sätt än att skriva. Vilket har fört tankarna till att fortsätta på min bokidé som jag fick förra året. Den har skjutits upp hela tiden, och nu när jag studerar har jag visserligen inte mycket tid över till att skriva. Men när lusten kryper fram så måste man ju ta tillvara på det med! Det går inte att undvika.

Jag ska antagligen vaccinera mig mot Hepatit B och kanske även Tuberkulos. Det är ju nämligen så att som sjuksköterska så råkar man sticka sig på sprutor lite av och till. Och då vore det ju skönt att vara vaccinerad mot en del så man inte blir smittad. Speciellt en klantig person som jag. Jag behöver nog allt skydd jag kan få, haha! Som sjuksköterskestudent får man dessutom dom två vaccinationerna gratis, så jag ser ingen anledning till att låta bli.

Sittningen i fredags var jättetrevlig och rolig. Jag hade ju hoppats på att läkarnas gyckel skulle komma och underhålla, men icke. Men det var trevligt ändå! Extra roligt att studenter från alla terminer samlas och har roligt. Min gynekologs dotter satt mitt emot mig. Det var lite roligt att göra den upptäckten.

Vinnaren i Melodifestivalen är accepterad. Speciellt om man ska se till vem som har störst chans att få röster av andra länder. Men jag hejade på HEAT, å Davids vägnar. Och så gjorde det lite ont i hjärtat att Molly bara fick två poäng, även om låten inte var bra någonstans.

Har toklyssnat på Mora Träsk ett tag nu. Ja, jag har återupptäckt min barndoms sånger kan man säga. Har dock inte hört alla deras låtar förut så jag fick ett litet fnitteranfall när jag hörde "Hänger öronen på dig ner". Men jag hittade tyvärr inget klipp med den låten.

Ja det var väl allt för nu. HOCKEY 18.30 HÖRNI!!



Veckans klipp: Peter "Family Guy" Griffin och The Proclaimers sjunger




Biten av vampyrer! Tur eller otur?

Torsdagen den 13 mars 2009

Igår och idag har jag haft tenta. Mest igår för idag var det bara lite diskussion och utvärdering. Men igår var det skriftligt och på riktigt! Det kändes rätt bra faktiskt. Sen vet man ju inte om man har tänkt rätt eller inte...det återstår och se om ca två veckor när jag får resultatet. Och så ska man ju inte jämföra för mycket med andra och vad de säger att dom skrev. Det är då man blir osäker. Känslan precis när jag lämnade in tentan var positiv och det är den jag försöker hålla kvar vid.

Det största är ju dock att Vampyrbok nummer fyra: "Så länge vi båda andas" har kommit ut, hamnat i mina händer och öppnats! Det är galet spännande nu alltså. Kan faktiskt inte tänka på annat. Och den kom så lägligt, nu efter en kurs när jag inte har något hemarbete i skolan och så! Nu har jag all tid i världen att läsa! Och det utnyttjas, kan jag säga.

Apropå vampyrer så har jag laddat ner "True Blood" nu. Har hört att den ska vara bra. Någon som sett den? Min älskling är uppe i Luleå den här veckan så jag väntar med att börja se serien tills han har kommit hem. För han har faktiskt lovat att ge vampyrerna en chans, även om det inte ritkigt är hans grej, hehe. Men min syrra älskar "True Blood" och hon är inte alls så vampyrgalen som jag!

Ja han är alltså uppe i Luleå för att hälsa på sin bror med familj. Det är galet tomt i lägenheten, och det blir värre med sömnen när man inte har någon att hålla om om man vaknar mitt i natten. Men saknad kan vara positivt också. Det blir ju galet härligt när han kommer hem!

Hans bror har två små döttrar som är hysteriskt söta! Fyra och ett år gamla. Fyraåringen hade konstaterat att hon inte har någon moster, så då hade hon frågat David om inte jag kunde vara hennes moster. Så han frågade häromdan via telefon om inte jag kunde tänka mig att vara hennes moster. Fatta att man smälter!! Blev överlycklig såklart!!

Apropå söta barn så åkte jag och min familj till Göteborg för att fira min nygifta syster där på hennes 30-årsdag. Mamma och pappa hyrde en minibuss så att vi allihop (mamma, pappa, jag, syrran, hennes sambo och min älskade systerson) skulle få plats i ett fordon på väg dit och hem. Det var underbart att resa med lille systersonen. Galningen sov dock inte någonting, varken till Göteborg eller hem därifrån. Han satt och babblade heeeela tiden, och till slut var han så övertrött att han pratade om riktigt märkliga saker. Jag frågade nämligen min syster till slut vad de satt och pratade om och svaret blev: "Ja nu berättar han visst om ett lejon som jagar en gubbe". Haha, övertrött alltså. Men det var riktigt roligt att lyssna på hans små påhitt.

Imorgon är det sittning på Flamman. Temat är otur. Något förslag på vad man ska "klä ut sig" till? I skrivande stund kom jag på att man kan ju måla små prickar på halsen som att man blivit biten av en vampyr!! Men är det otur eller tur? Haha!!

Och på lördag blir det jobb på Bokhandeln! Hälsade på där i tisdags och genast fick jag jobb nu på lördag och nästa helg. Riktigt kul! Jag insåg att jag verkligen saknar det stället! Speciellt Sarah och Maria, såklart!! Britt också!! Vi får väl se hur det nya kassasystemet kommer att gå för mig, men det blir spännande! Gött att dra på sig bokhandeltröjan igen i alla fall! Faktiskt!



Veckans vill-ha: Citroën C4
Ja, jag och David går i biltankar





Böcker, böcker, böcker!

Tisdagen den 3 mars 2009

What the... Det är liksom mars! Kan inte fatta att dagarna, månaderna och åren går så fort! Tiden går verkligen snabbare ju äldre man blir! Jag har typ gått i skolan i två månader nu...jösses!

Vi börjar med bokrean! Det blev en himla massa inköp:




- "Så dumt" av Mia Törnblom
- "Om skönhet" av Zadie Smith
- "Den trettonde historien" av Diane Setterfield
- "Vindens skugga" av Carlos Ruiz Zafón
- "Hundhuvud" av Morten Ramsland
- "24 timmar i oktober" av Caroline Giertz
- "Aprilhäxan" av Majgull Axelsson
- "Skam" av Karin Alvtegen
- "Svek" av Karin Alvtegen
- "Saknad" av Karin Alvtegen
- "Skuld" av Karin Alvtegen
- "Svinalängorna" av Susanna Alakoski
- "Pappersväggar" av John Ajvide Lindqvist

13 böcker till reapris. Mycket blev det ju men det gäller att passa på medan det är så pass billigt. Och det här är ändå titlar som jag har gått och tänkt på att jag borde köpa, men det var ju bra att ju väntade tills nu.
Dessutom hade cdon en Jo Nesbö- kampanj så jag köpte lite pocketböcker (20 spänn styck) plus Maria Ernestams senaste i pocket:



Ja så kan det gå. Och så studentlitteratur på det. Även om jag bara köper begagnade böcker så drar det iväg! Så visst, kontot är inte så fett, men det var definitivt värt bokköpen! Fatta vad jag ska läsa i sommar! Och jag som inte ens läst alla böcker jag köpte på förra årets rea :/

Hur går det i skolan då? Jo då, tentaångesten smyger sig på mer och mer för varje dag. På onsdag om en vecka är det dags. Men det ska bli skönt när den är över för då får vi börja med själva sjuksköterskgrejerna.

Kursen vi läser nu läser vi nämligen tillsammans med läkare, arbetsterapeuter och sjukgymnaster också. Så det är inte så inriktat på programmen. Kursen heter "Hälsa, etik och lärande" och det är rätt flummigt. Har ni liksom någonsin tänkt på att det inte finns ett självklart svar på frågan "Vad är hälsa?". Det första jag tänkte på var att ja, det är väl när man mår bra. Men sen finns det en massa teoretiker som har försökt definera ordet hälsa. Vissa säger att hälsa är avsaknaden av sjukdom. Andra hävdar att även de som är sjuka kan anse sig själva ha god hälsa. En diabetiker tycker till exempel kanske inte den har dålig hälsa. Hälsa kan ju vara psykologiskt och allt möjligt. Så sådant sitter vi och flummar om, bland annat. Det var roligt i början, men nu när tentan närmar sig och man inser att man ska försöka få ner allt det här flummet på papper...då blev det bara ångest av det.

Så nästa kurs är väldigt välkomnad! Den börjar på en gång efter den här kursen så det blev inget ledigt emellan. Men men. Parallelt med den kursen jag lsäer nu så har vi sjuksköterskestudenter haft lite föreläsningar på gymnasienivå nästan, för att uppdatera kunskapen man redan har. Men den här läraren är ju ändå universitetslärare så hon går ju in på djupet mer än vad gymnasielärare gör. Och är det något jag har insett så är det att kroppen är jävligt häftig! Allt bara funkar!

Visste ni till exempel att...
...huden väger 4-5 kg och har en yta på 1,2-2,2 kvadratmeter?
...hjärnan väger ca 1,5 kg?
...vi känner bara till 20% av hjärnans funktioner? 80% av hjärnan har vi alltså ingen aning om vad det är för nytta med!
...i alla människor skapas det någon gång cancerceller? Oftast lyckas dock de vita blodkropparna äta upp dom, men i vissa fall klarar dom inte av att överumpla alla cancerceller, och det är då man får en cancersjukdom.

Det här har i alla fall jag lärt mig idag, bland annat. Ni kanske tycker det är väldigt ointressant, men jag älskar sådan är fakta! Tycker det är häftigt att jag kanske har eller har haft cancerceller i min kropp, men mina älskade blodkroppar lyckades ta död på dom!

Innan jag lämnar ämnet "skolan" så vill jag visa en sak. Jag har ju berättat en hel del om hur bra läkarna är på gyckel. Jag hittade Medsex, som läkarnas festeri heter, på Youtube, så nu kan jag visa er vad jag menar. Klippet visar dock inte vilken härlig stämning det är på sittningar, och hur rejält duktiga dom är på att underhålla! Men någon liten hint kan ni nog få:



Idag har jag och mamma gått en liten promenad vid Stångån, sen gick vi till Wokhörnan och köpte med oss mat som vi åt hemma hos mig. Det var riktigt trevligt.

Pratade med syrran förut. Min systerson ville inte prata med mig idag.
"Vill du prata med moster Stina?"
"Nej"
"Är du säker?"
"Nej"
"Vill du prata med henne då?"
"Nej"
Han var nej-sägare idag, hihi. Söt är han i alla fall!

I morgon är det dags för min älskling att fylla i sin tatuering så att den äntligen blir klar! Han skulle egentligen ha fått den ifylld 18 februari men så blev han sjuk stackarn, och då ska man inte tatuera sig. Immunförsvaret är helt inställt på sjukdomen, så färgen kan till och med falla av om man tatuerar när man är sjuk. Kroppen kan liksom inte ta både ock på samma gång. Men nu är han frisk! Ska sitta med honom en del tänkte jag! Bild på hur den kompletta tatueringen blev kommer att dyka upp sen!

Nej nu ska jag slappa lite, men sen blir det såklart "Desperate Housewives"! Visste ni förresten att Lost ska börja gå kl 22.40 eller något sådant, när det börjar igen?? Det var tydligen inte så många som såg det så de fick placera det på en senare tid...Men nu lär dom ju tappa ännu fler tittare. Inte mig dock...än ger jag inte upp. Tror det börjar 10 eller 11 mars!



Veckans artist: Amy Diamond
Playback visserligen men hon är faktiskt riktigt duktig. I den här videon var hon verkligen ung! Men talangfull som få! Sådant imponerar på mig.