Tre händelserika dagar

Torsdagen den 27 juli 2006

Telefonen ringer.
"Dinara"
"Hej, HH här!"
"Hej!"
"Hur står det till?"
"Det är superbra!"
"Är ni hemma allihopa?"
"Ja, jag, mamma och pappa är hemma."
"Bra, då kommer jag om tio minuter!"
"Ja, gör det!"
Och mycket riktigt så dyker han upp efter tio minuter. HH är min syrras ex. Han var min bror i många år tills det tog slut. Då flyttade han upp till Norrland för att plugga ett år men han fastnade där. Han träffade sin nuvarande fru och de fick en liten dotter för två år sedan. Frun och dottern var med när han hälsade på hos oss i lördags. Hans dotter var det sötaste jag har sett! Och det var helt fantastiskt att träffa "brorsan" igen, efter så många år.

Dagen därpå åkte jag, mamma och pappa till syrrans pojkväns familjs sommarstuga på Öland. De har en pool där och eftersom vi ska bygga en pool så passade vi på att ställa en mängd poolfrågor. Mamma och pappa åkte hem på kvällen men jag sov över. Där, på Öland, fanns det en annan tvååring, Kitty, som jag lekte och hade skoj med. Hon var också söt!

På måndagen åkte jag, syrran och hennes kille till min andra syrra med sin kille. Vi pratade mest om barn då min andra syster är höggravid. Det är bara några veckor kvar nu! Sedan är man moster!



I och med HH:s besök började jag tänka på hans bror... Vill träffa honom igen.




Veckans låttextutdrag: Ur "Father of the son" med The Ark

And you’re totally fogged in your head
if you were serious right now when you said
that it’s because they will be bullied in school
cause that means you let the bullies set the rules.
And you can legislate and oppress
and you can make my life a mess
but you can't change the way I feel
or convince me that my wish is unreal.
And you can strike me down and fence me
and you can claim that there’s opinion against me
but I’ll still win over You, sir
cause if you fight love you’re always a looser.

Porr

Torsdagen den 20 juli 2006 

Vad ska man tycka om porr egentligen? Kvinnoförnedrande tycker många, varför inte mansförnedrande? Hörde någon som sa "Jag skulle bli jävligt orolig om min dotter skulle vara med i en porrfilm!". Okej, förståeligt, men varför just dottern? Vad skulle han säga om sonen var med i en porrfilm då?

Det är många som tycker porr är helt fel. Skådisarna tvingas in i porrbranschen och tvingas göra saker de egentligen inte vill etc. Ändå tittar man på porr! De flesta har nog sett porr, på något sätt. Folk tänder på det, trots förnedringar och tvång. Så vad ska man tycka om porr egentligen?

Porr - rätt eller fel? Titta inte på mej! Jag har inget svar... En sak är dock säker: Sex säljer!





Veckans skådespelarhunk: Ethan Hawke




Val i livet

Onsdagen den 19 juli 2006

Jag och föräldrarna var hos syrran och hennes kille i söndags. Vi hjälpte dem att montera ihop spjälsängen som den lille ska sova i. Där kommer han/hon sova gott! Om en månad är jag antagligen moster! Det är stort det!

Jag och Karre provade tre drinkar i fredags. Vi hade bestämt att vi skulle gå ut men mer än så hade vi inte bestämt så det slutade med att vi provade drinkar istället. Det var gott det! Jag ska nog över till henne på fredag, hon är ensam hemma.

Studentdagen var en av de roligaste dagarna i mitt liv. Jag skulle vilja ta studenten varenda dag! Bara man fick slippa skiten efter studenten. Det är liksom nu man ska veta vad man vill med livet efter skolan...och det vet inte jag. Jag sitter bara här hemma, arbetslös och fattig. Mitt stora mål är att flytta hemifrån men hur skulle det gå till utan pengar? Och jobb går ju inte att få i den här jäkla stan! Kom visserligen in på två fristående kurser på universitet i höst, men jag vet inte...Jag vet verkligen inte!

Allt jag vet som jag vill med mitt liv är barn. Men då ska man hitta pappan till dom barnen, ett jobb man kan tänka sig i många år framöver och allting...Suck!

Det är inte lätt att stå i en vägkorsning och välja väg i sitt liv! Men det är det man får göra efter studenten. Så samtidigt som studenten var det roligaste på länge så var det även det svåraste! Men men....vad vore livet utan utmaningar?




Veckans filmtips: "Before Sunrise" och "Before Sunset"