Hellström är magisk

Onsdagen den 23 juli 2008


I lördags begav jag mig till landet, till mamma och pappa. Min pappas faster hade begravts i fredags, och i samband med det hade släkten träffats och utbytt foton. Fasterns son har varit professionell fotograf och har tagit två riktigt fina foton på mig! Vilket jag inte hade någon aning om. På den ena bilden sitter pappas faster Kerstin (hon som begravts) och jag och ler mot varandra, och på den andra bilden sitter jag och min äldsta syster på golvet och spelar TV-spel. Jag var nog runt fem år gammal när bilderna togs. Det var riktigt roligt att se foton som man inte hade någon aning om att dom existerade.

Sedan åt vi och sedan for jag och pappa iväg till Berg. Där var det bilkö och folksamling, och en stor scen i centrum. I väntan på att underhållningen skulle sätta igång satte vi oss på våra regnjackor på gräset, och då tittade solen fram. Så vi var många där på gräset som bredde ut filtar för att sola en stund. Sedan började förbandet spela. Just då hade jag ingen aning om vem artisten var, men i kön till bajjamajjorna fick jag reda på att det var Marcus Krunegård. Hans musik tilltalade mig inte särskilt mycket, men det kan bero på att jag inte hörde vad han sjöng...

Efter honom släppte de ner en stor duk som bakgrund på scenen. Håkan Hellströms ansikte. Där fick vi svar på frågan vem som skulle uppträda först. Vi ställde oss ganska långt fram...och helt plötsligt börjar de spela "Edelweiss" från Sound of Music. Hans senaste skiva heter "Försent för Edelweiss" så nu förstod vi att sångaren var på gång! Och rätt som det är springer hans band upp. Håkans bäste vän och gitarrist, Daniel "Hurricane" Gilbert (en figur som ofta dyker upp i Håkans texter),skrek något i stil med: "Kära östgötar, österrikare, här kommer han! Falsksångaren från västra frölunda! Hååååååå-kaaaaaaaan Heeeeeeeeellström!!" Skrik och jubel, och där ser jag honom springa upp för trappan bakom scenen. Grön kavaj, slips, keps på sniskan. Visst är det Håkan!

Här är spellistan:

1. Tro och tvivel

2. Ramlar

3. Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din

4. Brännö serenad

5. 13

6. Förhoppningar och regnbågar/Klubbland

7. Hurricane Gilbert

8. Känn ingen sorg för mig Göteborg

9. En midsommarnattsdröm

10. Kärlek är ett brev skickat tusen gånger

Extranummer

11. Nu kan du få mig så lätt

12. För en lång tid

13. Kom igen Lena

14. Det är så jag säger det

Det första jag gjorde var att ta ut öronpropparna ur öronen, för att höra allt, allt, allt! Sedan stod jag bara och njöt...sjöng med, klappade och framför allt stod jag bara och log för mig själv! Underbart, men helt plötsligt säger han adjö. Tiden går verkligen svinfort när man har roligt. Men det var en fantastisk spelning! Magisk!

Sedan blidde det paus och vi stod och diskuterade Håkan. Men så kommer gamlingen, Magnus Uggla. Och visst märks det att han är äldre än Håkan. Under Hellströms konsert har man liksom vant sig att artisten springer från ena sidan av scenen till den andra, hoppar högt och dansar som fan! Energi utan dess like. Sedan kommer Uggla...och står stilla! Haha. Men vet ni, det gjorde verkligen ingenting! Allt lyftes upp av att alla, gammal som ung, kunde låttexterna så det blev verkligen allsång. Så vacker allsång! Dessutom har den stockholmaren en himla massa humor. Han tyckte till exempel att om han skulle flytta till Linköping så skulle vi döpa "Berg slussar" till "Uggla slussar"...men sedan kom han på att det skulle låta som om han födde barn. Haha!

Här är Magnus spellista:

1. Nitar och läder

2. IQ

3. Jag skiter

4. Nu har pappa laddat bössan

5. Trubaduren

6. Fula gubbar

7. Jätte-kult

8. Centrumhets

9. Jag mår illa

10. Vild och skild

11. Värsta grymma tjejen

12. Första gången

13. Efterfest

14. Hotta brudar

15. Dansar aldrig nykter

16. Varning på stan

17. Kung för en dag

Extranummer

18. Du och jag mot hela världen

19. Pärlor åt svin

20. Vittring

20. Ska vi gå hem till dig

Det var typ två-tre låtar som jag inte kunde...annars sjöng man med för full hals. Jag älskar verkligen allsång! Så svensk är jag. Men det bästa var ändå det där med "alla åldrar" Det var många familjer, barn och föräldrar. Men även äldre par, i femtio-sextio årsåldern. Och så ungdomarna då, längst fram. Älskart!

Och pappa sa just det, efteråt, att shit vad länge Magnus Uggla har hållit på! Pappa mindes när "Varning på stan" kom på sjuttiotalet. Det blev en himla massa rabalder om låttexten. Mitt i alla jämlikhetssnack och demonstrationer och grejer kommer han och säger att "Ragga brudar har blivit en sport" etc. Inte så populärt för vissa, men många diggade det också. Och gör så än idag. Jag beundrar sådana som han som verkligen "skiter i" folks åsikter och kör sitt eget race.

Vilken underbar kväll det blev med två suveräna konserter! Och det är himla roligt att kunna ha kul med sin pappa! Jag fick chansen att gå med honom på en Håkan-konsert för några år sedan men då totalvägrade jag. Hellre stannar jag hemma än går med min pappa, hur pinsamt kan det bli? Men nu är jag alltså så gammal så att jag tycker det är riktigt roligt att umgås med farsan. Dessutom tycker vi ju om samma slags musik och diskuterar mycket musik, så när det är sådana här evanemang så känns det riktigt bra att gå med honom.

Andra gången jag såg både Uggla och Hellström i mitt liv. Håkan såg jag i Göteborg första gången, och det är nog egentligen där man ska se honom. Precis som man nog ska se Winnerbäck i Linköping. Men jag lever fortfarande på vissa av låtarna, till exempel "Tro och tvivel" som han öppnade allt med. Extas!

Jag tog en massa bilder, men med pappas kamera så jag har inte tillgång till dom ännu och jag vet inte ens om dom blev bra. Men jag ska försöka hålla i minnet att kolla upp hur det blev, och förhoppningsvis lägga upp lite här!




Sedan har det varit jobb. Det händer inte så mycket. Lite varor, lite kunder...mest dötid...inte ens Ulrika kom på någon uppgift hon kunde ge mig igår kväll. Så när man inte har något att göra är det ju lätt att hitta saker att reta sig på. Sommarjobbaren har blivit en sådan. Hon är helt enkelt för ung för butiksjobb...det känns bara så.

Men idag är jag ledig, och då är det soligt! Jag åt frukost på balkongen idag, sedan stannade jag kvar och läste i bikini. Jag tog även en tur på stan och då passade jag på att boka tid hos frisören. Ska dit 7 augusti. Det blir nog ingen stor förändring...men de slitna topparna måste av och färgen ska bättras på.



Veckans artist: Självklart Håkan Hellström



Tjuvat

Onsdagen den 16 juli 2008

Jag börjar med några favoriter från www.tjuvtittat.se.

Toalett-instruktioner: Dansa inte på toaletten, tvätta inte grönsaker (eller fötterna!) i handfatet - med mera...
Är det liksom så vanligt att folk sköljer sallad i handfatet på toan att man måste förbjuda det?

Verkstad Kungälv lapp priser tyst
En sådan skylt vill man ha ibland...



museum norrköping telefon lapp
Publikattraktion på "Åh fan-utställningen"

dufftown
Översättningen var inget att skylta med



Jobbet har gått sååååå långsamt idag. Några få varor kom i början av dagen, hattaskar bland annat. Men dom klarade vi av ganska snabbt. Sen hände...ingenting! Inga varor, inga kunder...Men jag fick återse Sarah och det var jättekul! Imorgon har jag kort dag, 11-16.


Vet ni vad Stina ska göra på lördag? Se Håkan Hellström! Han kommer till Berg slussar. Jag trodde ett långt tag att jag inte skulle få se konserten för att ingen ville följa med. Av någon anledning hatar alla Håkan Hellström. Det finns ingen av mina alla musiksmaker jag måste försvara så mycket som Håkan Hellström. Något trött på det. Men tillslut fick jag med mig min far, hehe. Han tycker i alla fall om honom! Så det ska bli grymt kul!

Dagens citat, hämtat ur någon kul bok Sarah bläddrade i: "Om du går fort och ler mycket så se ingen hur ful du är".




Några små grejer från www.tjuvlyssnat.se.


Två tjejer, 15 år, sitter på en buss och dricker öl. Efter ett tag börjar de sluddra och fnissa åt allt. Ännu lite senare:

Tjej 1 (skriker förskräckt): FAN, VI HAR BLIVIT BLÅSTA. DETTA ÄR JU BARA 3,5:OR!

Tjej 2 (besviket): Men jag som var så full.


Två killar, 20år, ligger på stranden och snackar om ett sms som en av dem ska skicka. De är mycket seriösa.

Kille 1: Ah, men vad ska jag skriva då? Man kan ju inte skriva fitta till en tjej!

Kille 2: Nä, man kan inte skriva fitta till en tjej.

Kille 1: Men man kan ju skriva kuk till en kille.

Kille 2: Ja, men inte till en tjej.

Kille 1: Men fitta till en kille då?

Kille 2: Nej.
Kille 1 (besviket): Alltså, fan, om jag inte kan skriva fitta kan jag ju lika gärna låta bli.




Veckans sväng: "Oh boy" med Miss Li från Allsång på Skansen



Nu ska ni uppdateras

Tisdagen den 15 juli 2008

Ja, det var svinlänge sedan jag skrev här. Anledningen är att datorn har krånglat som fan. Inte bara krånglat, den har inte ens startat! Men idag gick den igång, vi får se om vi har samma tur imorgon.

Sedan sist har jag mest jobbat på som vanligt. I går kom en bunt människor tillbaks från semestern, medan en annan bunt har börjat sin. Maria är dock kvar den här veckan ut också! Och så får man återse Sarah och Britt, det är trevligt det! Tanken var att jag skulle vara ledig igår och idag, alltså ha fyra dagar ledigt på raken om man räknar in helgen. Men se det gick inte för sig. I fredags ringde Ulrika och ville att jag skulle jobba 13-18 måndag och tisdag. Inte så jobbiga tider, det är ju skönt. Men är man inställd på ledighet kan man ju inte låta bli att bli besviken. Dessutom hade dom nog klarat sig utan mig de dagarna, för det har varit rätt lugnt. Men men!

I lördags åkte jag, David och mina föräldrar till Västervik för att besöka systersonen med föräldrar. Han var i sitt esse, som vanligt. Jag filmade honom lite. Jag planerar nämligen att samla ihop alla filmklipp jag har med honom i en film, och sedan ge den dvd:n i tvåårspresent. Han kanske kommer att uppskatta det när han blir äldre i alla fall. "Jack 0-2 år". Hans föräldrar kommer nog att tycka om den idén. Deras dator havererade nämligen för något halvår sedan. Bilderna hade de sparat på en skiva men videoklippen gick inte att rädda, så det var hårt för dom. Men nu ska dom få några i alla fall!

Syrran berättade att för några dagar sedan hade hennes sambo hört hur sonen gnytt och gråtit lite inne på sitt rum. Han gick dit och hittade sin tvååring i en byrålåda! Haha! Då hade han tagit ut innehållet i byrålådan och lagt sig där, men sedan kunde han inte komma ut. Haha! Han är för knäpp, den ungen. Hur go som helst!

När vi kom hem hyrde vi en film! Nu när datorn är som den är så kan vi ju inte ladda ner, men hyra är ju mysigt! "Kill Bill 2" blev det. Riktigt bra filmer, det där. Men ettan är nog favoriten, den var aningen köttigare. Någon som vet om det kommer en trea? Jag har hört rykten om det men...

I söndags tog vi det lugnt på förmiddagen. Vi satt bland annat på balkongen och läste. Vi har inte använt balkongen så jättemycket sedan vi flyttade in, men är det fint väder så är det ju hur gött som helst. Vi ska inreda med lite blommor och örter med någon gång. Vid klcokan tre cyklade vi till Ryttargårdskyrkan för att spela minigolf med Davids mamma och lillebror. JAG VANN! Fatta vad stört, jag som brukar bli tjurig efter någon bana och sedan få typ sju slag på varje bara för att jag har gett upp. Men jag tror det berodde på att jag bestämde mig för att "Nu ska jag inte bli sur, bara ta det som en lek!" Och se, då vann jag!

Efter det fikade vi och sedan blev det bio! Då följde dock inte Davids lillebror med, men mamman hade fått ett biobesök i födelsedagspresent av oss. "Mamma Mia" blev det. Jag har svårt för vissa musikaler. Jag känner mig inte helt bekväm i att folk börjar sjunga mitt i ett samtal. Men det här var en bra film, och musiken får man rysningar av. ABBA is the shit azz! Jag fick sådan jääääävla lust att skriksjunga till ABBA. Dessutom har dom möhippor och svensexor i filmen, och då blev jag så jäääävla sugen på att gifta mig, så att man kan få en möhippa! Haha! Då ska det skriksjungas till ABBA!! Hoppas jag i alla fall...det är ju inte jag som ska bestämma över min möhippa. Hihi!

Efter filmen såg jag och David på "Masjävlar" hemma. Jag har sett den förut och tycker den är jättebra, men min sambo tyckte inte den var något vidare. Smaken är som baken - delad!

Jag har läst en av världens bästa böcker tror jag. "Vi måste tala om Kevin" av Lionel Shriver. Kevins mamma skriver brev till sin f.d make. Hon vill ge sin version på Kevins uppväxt, hur hon har upplevt den. För Kevin är inget vanligt barn...han växer upp till en mördare och utför en skolmassaker några dagar innan sin sextonårsdag. Lionel Shriver har verkligen lyckats skapa en märklig individ i Kevin. Han är otäck på det sättet att han planerar sina "dåd" så noga. Han tänker ut allting in i minsta detalj. Dessutom är han så bra på att ljuga att i princip alla går på det han säger, utom modern som ser igenom sin son. LÄS DEN! Man kan verkligen inte släppa den.

I morse fick vi ett badrumsskåp på "posten"! Nä då, men när vi var i Västervik bläddrade vi igenom deras Haléns-katalog och hittade plötsligt det perfekta badrumsskåpet. Eftersom vår dator inte funkar som den ska jämt så passade vi på att beställa den på en gång i Västervik. Det skulle anlända i slutet av juli stod det, men kom alltså redan idag. Men det är sjukt vad bortskämd man har blivit av IKEA:s utförliga ritningar och färdigborrade hål etc. Man fick typ panik av att se ritningen, det var bara symboler och streck överallt. Och tillslut visade sig att man behöver en borrmaskin och trälim för att få ihop skåpen och lådorna, vilket vi inte har. Men vi byggde ihop det vi kunde och så ska vi låna verktygen av Davids pappa. Det ska nog bli finfint!

Ja just det! Jag har träffat Karre och Harre med! Jisse vad roligt det var att återse dom änglarna! Vi åt god mat och spelade kubb. Sen tog dom en mängd snygga foton på oss med själutlösare. Jag hade dock inte med mig någon kamera så jag tog inga. Men vi hade redigt roligt!

Min pojkvän och min pappa tog en vända häromdagen för att bära ner allt vi hade i vårt förråd på markplan till ett lite "säkrare" förråd nere i garaget. Eller ja, det blev flera vändor för vi har en hel del grejer. Helt plötsligt, när de kommer in i garaget, ser de att dörren öppnas till ett annat förråd. Ut tittar en man på ca sextio år - i svart BH! Det tar ett tag innan grabbarna inser vad de ser och går vidare till vårt förråd. Något chockade, haha! Under nästa vända möter de samma man. Denna gång påklädd och påväg uppför trappan. De tänkte att man hälsar väl när man möts i trappan, men han gick så böjd man bara kan gå, illröd i ansiktet. Stackarn, han hade nog inte kommit ut ur garderboen på långa vägar, och så blir han påkommen i BH. Man kan ju undra varför han öppnar dörren och tittar ut, utan att ta på sig en jacka först om han nu skämdes så dant. Men han kanske ville att någon skulle veta!

Plugget ja. Häromdagen fick jag reda på att jag är reserv till det jag sökt. Jag tackade ja till Linköping, Norrköping och två distanser också. Men jag vet inte alls vad det här innebär nu. Om jag har någon särskild stor chans att komma in över huvudtaget. Jag tappade lite hopp faktiskt. Men vi får väl se! 6-8 augusti får jag besked.



Veckans sång: Dancing queen från filmen "Mamma Mia"
Meryl Streep är super. Hennes väninnor tyckte jag var aningen fåniga men men...Videon syns inte så bra men det hörs i alla fall! Han vid pianot är Benny Anndersson såklart.



Stressyndrom: Hattaskar

Lördagen den 5 juli 2008

När jag kom till jobbet i torsdags möttes jag av två svettiga chefer, LoLa. Dom hade precis kånkat in kollegieblock från två pall. Då tänkte vi väl att det var dagens varor, så vi började plocka upp kort och lite sådant småplock. Men så ringer det. "Jag har tre pall till dig, kan du komma och öppna?" Jaha, så det var bara att sätta igång med den ena pallen. Men inte var det nog. Snart kommer Lasse ut i butiken och säger att det står ytterligare tre pall där ute. Allt, i alla fall det mesta, är skolstartsgrejer.Så där stod vi med sex pall varor. Något rörigt.

Mitt i alltihop kommer jag på att Bokmedia ska säkert ha en massa av det. Jag frågar Lasse och han säger "Ja just det, det ska han ha". Då börjar Lasse bara ta en massa grejer och kör ner det i en kartong. Jag som står och försöker ha ordning på allting tappar kollen totalt. Det blir ju inte bättre av att han packar upp alla kartonger, så allt bara ligger där. Nej, jag känner mig inte ett dugg stressad av att du lägger allt på hög...

Men ändå eloge till cheferna som lyckades hålla humöret på topp trots mängden av varor. När Lasse kom och berättade att vi hade sex pall med varor att ta hand om så tänkte jag "Jaha, ska det bli en sådan dag...Superstressade LoLa." Men dom var så glada så.

Men det var skönt att gå hem och veta att man var ledig dagen därpå. Tyckte dock synd om Maria som fick ta över kaoset på fredagen.

Min lediga dag var verkligen ledig. Jag åkte ut på landet och solade och åt god mat. Det var så himla härligt att sitta vid poolkanten, dingla med benen i vattnet och studera korna som vandrar i kohagen vid vår trädgård. Det var en fin stund. Vi spelade Yatzy och jag vann!

När jag kom hem igen satte jag mig med en skål chips och tittade på den suveräna filmen "Marie Antoinette". Men jag höll på att sätta chipsen i halsen när jag började tänka på en kund jag hade häromdagen.

Vi säljer nämligen hattaskar som är riktigt populära. Dom är runda och har olika storlekar. Min kund, Näslund som hon hette i efternamn, ville lägga undan en serie hattaskar, alla storlekar, för att komma tillbaka nästa lördag och köpa dom. Självklart sade jag, så jag skrev en lapp. Jag skrev hennes namn och "Hämtas v.26", för enligt mina beräkningar skulle "nästa lördag" vara just v.26.

Lördagen vecka 26 jobbade inte jag, men hattaskarna var kvar när jag anlände på måndagen. Jag tyckte det var lite mystiskt för hon hade verkat så himla säker på att hon ville ha dom. LoLa hade ställt hattaskarna vid kassan på söndagen, vilket betydde att dom tyckte att askarna skulle ställas ut i butiken igen, då v. 26 redan varit. Jag ville däremot hålla på dom lite till. Dumt nog hade jag inte tagit Näslunds telefonnummer så vi kunde inte fråga henne om hon fortfarande ville ha dom. Men jag ställde ut dom på lagret igen.

När LoLa såg det blev dom inte överlyckliga. Alla andra hattaskar var slut och folk hade frågat efter dom under hela helgen. Dessutom har ju vecka 26 varit. Ja, men det är jag som har lovat henne att vi har dom undanlagda åt henne. Det är mig hon kommer skälla ut om vi säljer hennes askar.

Så askarna fick vara kvar på lagret några dagar, tills en tjej kom och undrade om vi visste när vi skulle få fler hattaskar. Jag frågade Lotta om hon hade något datum på när de nya askarna kunde tros anlända, men hon visste inte. "Men ta din kunds hattaskar på lagret, hon verkar ju ändå inte vilja ha dom". Ja, så då gjorde jag det. Tjejen blev överlycklig, men jag kunde inte sluta tänka på hur förbannad Näslund kunde komma att bli.

Så när jag satt och åt chips igår slog tanken mig. "Tänk om jag tog fel på vecka! Tänk om 'nästa lördag' betydde vecka 27!" Jag blev hur nojig som helst och kunde riktigt se Näslund bli helt högröd av ilska när vi förklarar mitt misstag. Att hon skulle vara arg (om jag nu tog fel på vecka) skulle jag ha full förståelse för, men jag avskyr verkligen när folk är arga på mig. Jag tar det så personligt. Så jag nojade och nojade och min älskling försökte intala mig att "Hon har säkert glömt bort dom" och "Det klart du inte har tagit fel på vecka". Men jag var inte helt avslappnad när jag kom till jobbet idag. Jag blev däremot lättad när jag såg att vi hade fått hem de nya hattaskarna, men jag är inte säker på att det är samma motiv på dom som vi lade undan åt Näslund. Jag lade i alla fall ut ett gäng på lagret ifall hon inte skulle märka någon skillnad, tihii.

Men hon dök aldrig upp! Gudars vad skönt...Om hon kommer imorgon så kan jag i alla fall luta mig mot att det är söndag. Hon sa lördag. Men det är visserligen petitesser. Det känns ändå inte som om hon kommer att komma imorgon heller. På måndag får hon skylla sig själv och jag kan andas ut helt och hållet.

Ibland stressar jag upp mig alldeles för mycket. Jag vet.

Idag har jag fått en ny cykel med! Mamma och pappa köpte en svinsnygg åt mig från Biltema. Det var först tänkt att den skulle vara röd, men det fanns bara svarta kvar. Det funkar ju med, och färgen är ju faktiskt inte det viktigaste. Jag provcyklade den lite och den är suverän!

Jobb imorgon, sen ska vi fira min svärmors födelsedag!



Veckans present: Min cykel!


Visa stor bild

Vårtsvin ska vråla

Tisdagen den 1 juli 2008

Helgen var riktigt härlig. Lördagen ägnade vi lite åt inköp till lägenheten, vi hittade bland annat en matta som vi kan ha datastolen på så det inte blir repor på golvet. Sen åt vi hemma hos Davids mamma, hämtade hans lillebror i Mantorp, åt efterrätt hos deras mamma och sen åkte vi hem för att ha en lugn lördagskväll. Vi tittade på Borat och sedan lite på Nelson Mandela- konserten.

På söndagen åkte vi hem till mina föräldrar. Jag har inte vart "hemhemma" sedan jag flyttade hemifrån för två veckor sedan!Vi åt gott och så vi fick hjälpa dom med en massa datagrejor. Dom har lovat mig en sprillans ny cykel! Schysst va? Röd och fin är den!

Dom hade en gammal TV som dom inte kommer att använda och som vi inte ville ha. David kom på att hans bror nog gärna skulle kunna tänka sej (han har nämligen TV från stenåldern, hehe), så vi kånkade ut TV:n i bilen och körde till Ryd. Vi visste att brodern med flickvän skulle ha gäster, men vi smygkörde lite utanför trädgården för att se om de var utomhus, och det var dom! Så vi gasade förbi, parkerade bilen, kånkade ut TV:n och kom bärandes med den in i trädgården. Brorsan bara gapade och undrade vad vi höll på med. "Vi levererar en TV" sa David och då gick det upp för brodern att TV:n var till dom. Lyckan i hans ögon går inte att beskriva, haha! Det var riktigt roligt att överraska dom. Det är roligt att ge.

På kvällen kom samme bror med sin flickvän, plus min svärfar, hem till oss. Det var ju fotbollsfinal! Vi åt scones och drack te medan vi tittade på det. Riktigt lyckad idé, för min sambo är bäst på att baka scones! Otroligt mysigt. Vi tittade även lite på det här roliga klippet. Rysslands nationalsång.



Sen har det varit jobb. Idag var cheferna lite scizofrena tyckte jag. Först när dom kom var de kvittrande glada men efter några sekunder var dom superstressade (i alla fall Lotta) och det var bara att hålla sig ur vägen. Men så vid ett (när dom egentligen skulle ha börjat jobba men dom kom redan vid elva eller nått), då var allt glatt igen. Frågade om jag hade badat i år och en massa såna "trevliga" grejer, haha! Det är aningen svårt att veta vart man har dom när man aldrig kan vara säker på deras humör.

Imorgon var tanken att jag skulle ha en åttakväll med sommarjobbaren, men jag anade att mina chefer inte skulle våga lämna oss ensamma. Och idag fick jag rätt, Lotta sa att dom skulle stanna kvar, åtminstone ett tag. Men men, det kanske är bra. Igår kväll hade det tydligen varit en hel del kunder.

Nä nu ska jag äta lite pastasås från Davids jobb (lyxigt att få äta restaurangmat hemma!) sen blir det allsång!



Veckans film: "Sorority boys"