Tänkte gå och bli rik...

Fredagen den 23 september 2011


För en vecka sedan såg jag The Ark entra Gröna Lunds scen och göra sin sista konsert någonsin. Behöver jag nämna att dom var jävligt pepp, och behöver jag nämna att publikhavet var stoooort? Gudars vilken bra musik dom bjöd på och vilken allsång det blev! Och Olas mellansnack alltså...jösses, han kunde ha fått oss i publiken att göra vad som helst. Han är verkligen en predikare, hihi!

Veckan har som vanligt innehållit en himla massa plugg om dagarna. Just som vi trodde att vi hade flyt i C-uppsatsen fick vi ett litet bakslag men det ska nog gå bra.

Nu har jag pluggat klart för dagen och inväntar "Mystiska röster" på Mix Megapol. Jag vet vilka röster det är och har försökt komma fram flera dagar nu men det går ju bara inte. Jag ska banne mej vinna dom där pengarna!!

Efter min vinst på 18 000 kronor ska jag laga mat och ägna resten av kvällen åt att ligga i soffan och titta på TV. David jobbar nämligen tyvärr. Alltid lika tomt att ha fredagsmys utan honom, men så är det. Imorgon jobbar han också så jag har hela lördagen fri. Någon som har förslag på vad jag kan göra? Fint väder ser det ju ut att bli i alla fall!!

Har kommit på att jag tidigare sagt att för min första sjuksköterskelön ska jag unna mig en tatuering. Nu börjar den dagen närma sig så nervositeten har börjat ta vid! Ja, vi får se hur det blir med det...hehe. Vet i alla fall vad och vart det blir, om det blir!

Ha nu en trevlig helg!!



Veckans artist: Pontiak
Hihihihi




Mycket att se fram emot

Onsdagen den 14 september 2011


Jag tänker inte ens kommentera om hur mycket jag skäms över mitt dåliga bloggande...Så vi går vidare.

Jag har fått en ny idol: Mia Skäringer. Såg hennes föreställning "Dyngkåt och hur helig som helst" på TV häromdagen och jag slängdes mellan att få kramp i magen av skratt och att bli riktigt berörd. Fan vad cool och duktig och modig hon är! Och förutom det är hon dessutom en av de få som jag har sett som är både snygg och vacker på samma gång! Jag vill ha en tavla av henne! Jajemän, så mycket idol har hon blivit för mig!

Skolan är igång. Sista terminen nu! Examensdagen börjar planeras och jag surfar runt lite och kikar på examensklänningar när jag har tid. Men tid finns det dessvärre inte gott om. Det är mycket i skolan och mer kommer det att bli. Praktik (i Motala), KUA (en avdelning som leds av studenter), NKSE-tenta (nationell tenta där vi testas på typ allt vi lärt oss under dessa tre år), C-uppsats och andra uppgifter. Det ska bli så skönt när skolan är över, men det känns rätt skrämmande samtidigt. Jag tror inte många vet vilket ansvar man har som sjuksköterska!

Men vad gör jag annars då? Jag tränar så fort jag hittar tid och ork. Tycker fortfarande det är riktigt roligt. Dessutom har ju min ena syster med familj flyttat till Linköping nu så nu kan jag leka med mina syskonbarn riktigt ofta jämfört med förut! I lördags hade jag och David världens mysigaste heldag med Jack då vi först gick till simhallen, sedan åt vi lite pizza och gick på stan (köpte en leksak till gullungen också såklart) och sedan avslutade vi med hans livs första biofilm: "Smurfarna". Han var verkligen i sitt esse så vi hade hur kul som helst hela dagen!

Igår var jag och David på bio igen, denna gång såg vi "Jägarna 2". Den var rätt lik den första filmen men det gjorde inget tyckte jag. Den var riktigt spännande och bra! Mysigt att unna sig lite tisdagsmys också!

Detta ser jag fram emot just nu:
 - Att se The Arks sista konsert någonsin på Gröna Lund på fredag tillsammans med David (hoppas dock att de gör en comeback i framtiden)
 - Att fira pappas 60-årsdag tillsammans med hela familjen i Jönköping.
 - Att bli klar med den förbenade C-uppsatsen och att få uppleva att jobba självständigt på KUA-avdelningen.
 - Att få ett syskonbarn i Göteborg *lycka*
 - Att få gå upp på scenen i Konsert & Kongress den 13:e januari och ta examen (ska beställa min sjuksköterskebrosch nu - STORT!)

Vill även säga STORT grattis till Maria och Markus som har gift sig! Grattis, grattis, grattis! Är riktigt glad för er skull!!!

Måste bara avsluta med lite skryt, kan liksom inte sluta tänka på det. Jag fick nämligen dagens ros i corren av en patient för några veckor sedan! Det känns riktigt stort!!

Jag ska verkligen försöka att bli en bättre bloggare, men det kommer inte bli varje dag. Tidsbrist helt enkelt. Men oftare än varannan månad!!!


Veckans låt: I am Woman
Såklart bäst när den framför av Sex and the city-tjejerna!