Världens finaste lägenhet

Måndagen den 19 maj 2008

I lördags hade gymnasiet Ljunkan en massa aktiviteter på stan. Min mamma är lärare i textil och sömnad, och hennes elever hade modevisning. Jag gick dit och tittade och det var ganska bra. Modevisningar är kul, men med gymnasieelever så brukar det vara så att de syr kläder som de själva kan ha till vardags sedan efter modevisningen. Därför sticker inte många klädesplagg ut särskilt mycket, och för att en modevisning ska bli rolig att titta på så bör de sticka ut tycker jag. Men över lag så var visningen bra!

Medan jag var på visningen så var min pojkvän med sin far och bror för att lägga i sin båt och så där. När han kom hem så gömde han något bakom ryggen. En present till mig. Kan ni gissa vad det var? Ett fiskespö! Jag blev överlycklig! Jag har ju nyligen upptäckt att jag älskar att fiska, så ett eget fiskespö var verkligen en perfekt present! Vi kallar spöt för Stina, eftersom det är mitt mitt mitt mitt mitt! Hihi!

Och i söndags åkte vi faktiskt för att fiska. Jag, David, två av hans bröder och hans föräldrar. Vädret var ju lite...kallt om man säger så. Jag tror jag frös hela kvällen sen. Och så gick mitt fiske inte så bra. Det var inte fiskespöt Stinas fel, hon var grym! Men jag, Stina, kastade som en tvååring och fick bara inte till det. Min pojkvän fick flest fiskar! Grattis, älskling!

När vi kom hem så kom nervositeten smygande. Vi skulle nämligen gå och titta på en lägenhet som vi blivit erbjudna via Stångåstaden. Varför vi över huvudtaget fick ett erbjudande har jag ingen aning om. Runt 20 stycken sökte...kanske mer. Och vi har bara 30-40 köpoäng!! Många fler hade mer poäng än vi, det kan jag lova. Men självklart blev vi jätteglada att vi fick chansen i alla fall.

Vi vet att vi inte har någon stor chans att få den här lägenheten. Två till har blivit erbjudna lägenheten, åtminstone en av dom är väldigt intresseade. Dom har med all säkerhet högre köpoäng än vi...så vi har inte höga förväntningar om man säger så. Men lägenheten? Den var UNDERBAR! Vi blev kära i den direkt. Nytapetserat överallt, nylagt golv, nya luckor i köket med en flashig diskmaskin och rätt ny spis med. Jag kan verkligen se oss där, den skulle vara så perfekt! Och den ligger så centralt det bara går. Så nu hoppas vi på ett mirakel. Jag kan inte sluta tänka på den. Be för oss, snälla ni! Hahaha.

När vi kom hem och hade tackat ja till lägenheten (vi får veta på onsdag eller torsdag om vi får den eller inte) så lagade vi mat och tittade på filmen "21". Riktigt bra film faktiskt! Den handlar om en kille som börjar räkna kort på casinon och så. En film värd att tittas på!

En film som ni inte ska se är "Flyga drake". Jag kanske hade höga förväntingar på den, eftersom boken är så himla bra! Men usch vilken dålig film, vi såg inte ens hela.

Wohoo på onsdag ska jag jobba 13-20! Jobbar ni då, Maria eller/och Sarah?



Veckans fina: Filip och Fredrik sjunger om sin fina vänskap, och om en hel del annat, i "Sverige pussas och kramas"



Kommentarer
Postat av: Sarah

*håller tummarna*

Jag jobbar på onsdag, 10-17, så då ses vi! YAY, inte en dag för tidigt! Maria brukar vara ledig onsdagar, men schemat jag har hemma är långt ifrån aktuellt. =o/

HA DET!!

2008-05-19 @ 18:26:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback