Långhelg

Söndagen den 31 januari 2010


Skolan rullar på. Det märks att man har kommit upp ett snäpp i utbildningen för det är mycket svårare att hitta information och så nu. (Jag går ju en PBL-utbildning där man får hitta det man ska lära sig själv, i princip, med guidning av handledare då). Men det är roligt att vara igång igen!

Både jag och David har haft långhelg tillsammans! Fredag, lördag och söndag helt lediga. Samtidigt! Är det inte otroligt? I fredags gjorde vi en egen panering av kyckling och åt det med potatiskroketter och dragonsås. Det var hur smarrigt som helst. Det åts till "På spåret" och "Skavlan".



 

Igår städade vi hela lägenheten, vilket verkligen behövdes! Vi tog en tur till ÖoB och Elgiganten och kom hem med bland annat en massa fotoramar och en jättefin ljusstake. På elgiganten kollade vi på TV-apparater till mamma och pappa då dom har bett oss hjälpa dom med det. Riktigt roligt är det faktiskt!

På kvällen åkte vi ut till Davids föredetta grannar som hängde med till Norge i somras för att fira Davids mamma. Vi kollade på Norgebilder och Norgefilmer. Trevligt!

Idag ska vi bjuda Davids lillebror med flickvän på Tomat- och paprikasoppa och pannkakor. Dessutom ska vi spela "Alias" och bara ha det trevligt! Nice!

Jag har lyxen att vara schemafri även imorgon, men plugg lär det bli ändå! Ska även passa på att läsa lite skönlitterärt, får inte glömma bort det ju!

Har beställt "Six feet under" säsong två då vi bara har ett avsnitt kvar av den första säsongen. Riktigt bra serie som man lätt fastnar i!

David är iväg och spelar badminton nu. Har passat på att plugga lite. Men nu ska jag nog gå och handla lite.




Veckans SNL-klipp: Jizz in my pants
Ännu ett roligt klipp från Saturday Night Live.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback